Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin tuotetta tai tilausta koskeviin kysymyksiisi. Ennen yhteydenottoa, ota esille asiakasnumerosi, jonka löydät tilausvahvistuksesta.


 1. Tilausvahvistus
  Tilaukselle lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää seuraavat tiedot:
  • tilausnumeron
  • tilauksen sisällön
  • tuotenumerot
  • tuotteiden hinnat ja kokonaishinnanTilausvahvistus lähetetään asiakkaalle myös postitse tuotteiden toimituksen yhteydessä. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.
 2. Maksutapa
  Tilauksen voit maksaa joko pankkien verkkomaksulla, Collector-laskulla, Paypalillä tai luottokortilla. Kaikki Illicostren kaupoissa käytettävät maksutavat ovat ehdottoman suojattuja ja turvallisia käyttää.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.Maksupalvelun tarjoaja:
  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 020 718 1830
  www.paytrail.comCollector lasku/Osamaksu

  Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

  Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

  Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

  Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

  Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

  Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

  Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
  Tarkemman palvelukuvauksen löydä tästä
  Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät tästä
  Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät tästä

  Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 3. Toimitusaika
  Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 2-14 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tuotteen esittelysivulla.
 4. Kuljetukset
  Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana, on vastuu Illicostoren. Ota välittömästi yhteyttä Asiakaspalveluumme, jos saat viallisen tai väärän tuotteen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
 5. Palautusehdot

  Painetuilla tai brodeeratuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

  Elintarvikkeilla (ALV 14% -tuotteet) ei myöskään ole palautusoikeutta.

  Tuotteilla joihin ei ole tehty räätälöintiä on  on 30 päivän palautusoikeus, joka lasketaan alkamaan tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikuntoinen. Tuotepakkaus ei saa olla vahingoittunut.Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä Illicostoren Asiakaspalveluun ja tarkista palautusoikeutesi - näin säästät aikaa ja vältyt turhilta visiiteiltä postitoimipisteessäsi. Asiakaspalvelusta saat tarkat ohjeet asiakaspalautuksen tekemiselle. Tuotteet jotka on customoitu asiakkaan tilauksen mukaisesti eivät sisällä palautusoikeutt,  ainoastaan vaihto-oikeuden.
 6. Takuu
  Kaikilla tuotteilla on 12 kuukauden valmistus- ja materiaalitakuu. Mikäli takuu on pidempi kuin 12 kuukautta, on asiasta mainittu tuotesivun infokentässä. Kuitti toimii takuutodistuksena.
 7. ErimielisyydetErimielisyydet ratkotaan yhteistyössä kuluttajaviranomaisten kanssa.